Monday, April 17, 2017

PREVIOUS ORDER DOORGIFT MURAH 2017 !!!

Salam semua costumer..

Dah lama kami tak update blog sebab banyakkkk sangat 
order customer yg kami sentiasa rushing nak kena siapkan. hihi
.
Terima kasih banyak sebab tak henti-henti support kami 
dari tahun 2011 hingga tahun 2017.
.
Dann kami dah ada follower yang setia
yang order dr mula 
Pertunangan hingga dah ada anak 2-3.
Siap order untuk birthday lagi. Wow!
Korang memanglah awsome! :D
.
Kami sentiasa hargai support dr korang.
Kami di themoonsgallery akan buat sehabis baik dan update doorgift lawa -budget- kualiti dan menarik!
.
Jom tengok-tengok doorgift cantik yg dah siap untuk previous customer 
Mana tau korang dapat idea n berkenan jugak nak order.
.
Zaasss terus whatsapp kami tau!
0197481004 / 0177680928


Ni lah dia suasana partial production house kami.
Kat belakang tu semua nak kejar dateline tuu.. huhu
Gembira sangat boss kecik kat depan kan baru balik dr Kidzoona.
haha


200 jar Honey 60 ml with sticker 
RM 2.60 je awak


280 box chocolate utk 
Annual Dinner Mahasiswa FDS


1500 pcs chocolate bar 
Theme Gold, White & Black



VIP Gift Honey in Box.
100ml jar
Sekarang tengah offer awak
Normal Price RM 9.90
OFFER RM 8.90 only!



1000pcs choc for Rohaizad & Rafidhah.
90cents per pc. Glossy paper



Mini Sejadah in box
RM5.50 siap sejadah +box n ribbon.





200pcs choc bar for Majlis Aqiqah


           1000 pcs HOney jar with sticker



Set Cookies in Jar.
Exclusive Black & Red Damask :D


Haaa Customer kita dr Singapore pun ramai dah order tau.
tgk tu penuh keta loading..


Gembira sangat budak kembar ni dikelilingi 
Cotton Candy yg sedap gebu gebas..


300 pcs Chocolate Bar selamat dh postage ke Sarawak! 



Honey Box yg mmg cun melecun awak.
Siap box & honey RM 5.90
Kotak boleh customade nama
  



Haaa ini palinglah Hot Selling.
Cookies Jar RM3 siap bags.
Rugi sangat kalau x booking order sekarang sbb Offer limited time tau!


Cotton candy sedap gilerr
Doorgift Murah Cotton Candy kami cuma RM 1.70 je.
Siap sticker & ribbon plak tuu


Hotel set Exclusive.
Boleh customade kaler ribbon n kain net boleh ikut theme color korang.

.
Ape tungguuu lagi??
Jomm..


WHATSAPP 
0197481004 / 0177680928

KL-SELANGOR 
010-7060811