Monday, April 17, 2017

PREVIOUS ORDER DOORGIFT MURAH 2017 !!!

Salam semua costumer..

Dah lama kami tak update blog sebab banyakkkk sangat 
order customer yg kami sentiasa rushing nak kena siapkan. hihi
.
Terima kasih banyak sebab tak henti-henti support kami 
dari tahun 2011 hingga tahun 2017.
.
Dann kami dah ada follower yang setia
yang order dr mula 
Pertunangan hingga dah ada anak 2-3.
Siap order untuk birthday lagi. Wow!
Korang memanglah awsome! :D
.
Kami sentiasa hargai support dr korang.
Kami di themoonsgallery akan buat sehabis baik dan update doorgift lawa -budget- kualiti dan menarik!
.
Jom tengok-tengok doorgift cantik yg dah siap untuk previous customer 
Mana tau korang dapat idea n berkenan jugak nak order.
.
Zaasss terus whatsapp kami tau!
0197481004 / 0177680928


Ni lah dia suasana partial production house kami.
Kat belakang tu semua nak kejar dateline tuu.. huhu
Gembira sangat boss kecik kat depan kan baru balik dr Kidzoona.
haha


200 jar Honey 60 ml with sticker 
RM 2.60 je awak


280 box chocolate utk 
Annual Dinner Mahasiswa FDS


1500 pcs chocolate bar 
Theme Gold, White & Black



VIP Gift Honey in Box.
100ml jar
Sekarang tengah offer awak
Normal Price RM 9.90
OFFER RM 8.90 only!



1000pcs choc for Rohaizad & Rafidhah.
90cents per pc. Glossy paper



Mini Sejadah in box
RM5.50 siap sejadah +box n ribbon.





200pcs choc bar for Majlis Aqiqah


           1000 pcs HOney jar with sticker



Set Cookies in Jar.
Exclusive Black & Red Damask :D


Haaa Customer kita dr Singapore pun ramai dah order tau.
tgk tu penuh keta loading..


Gembira sangat budak kembar ni dikelilingi 
Cotton Candy yg sedap gebu gebas..


300 pcs Chocolate Bar selamat dh postage ke Sarawak! 



Honey Box yg mmg cun melecun awak.
Siap box & honey RM 5.90
Kotak boleh customade nama
  



Haaa ini palinglah Hot Selling.
Cookies Jar RM3 siap bags.
Rugi sangat kalau x booking order sekarang sbb Offer limited time tau!


Cotton candy sedap gilerr
Doorgift Murah Cotton Candy kami cuma RM 1.70 je.
Siap sticker & ribbon plak tuu


Hotel set Exclusive.
Boleh customade kaler ribbon n kain net boleh ikut theme color korang.

.
Ape tungguuu lagi??
Jomm..


WHATSAPP 
0197481004 / 0177680928

KL-SELANGOR 
010-7060811

Monday, November 28, 2016

Doorgift Terbaru Murah dan Cantik! Terima kasih Costumer

Salam
.

Terima KAsih 
banyakkkkkk sangat-sangat 
pada costumer kami yg banyak bagi support. 
For this October till December 2016 
Team Moons telah berjaya siapkan lebih kurang 60,000 goodies bag
dan
Doorgift Cantik, Murah dan berkualiti.
.
Syukur semuanya telah selamat sampai pada semua costumer.
JOM cuci mata tgk antara 
Doorgift kami.
.
.

Coklat bar Syila 1000 pcs.
80cents per pc


 Hotel Set Amenities 150 pcs
Thank u Fitri 





Gigih hakak menyiapkan 1500 pcs honey in jar 60ml ni
Terima kasih Aizat & Wana from Singapore.
Alhamdulillah costumer sukaa :D


550 set Cookies in jar with Chocolate & Bag organza 
Thank U Zany
( Price RM 3.50 per set)

500 pcs costumized chocolate bar  for Hafiz & Adah.
Thank u beli :)



1000 pcs Cookies in Pack utk Hazlinda
Cookies ni murah sangat awak
RM 1 je satuuuu..
Cepat orderr!!!



100 cookies in jar Hello Kitty theme :)
Comelnyaa


350 pcs cookies in jar for Suhana.
Thanks Su.
Kita dtg umah awk anta brg siap hidang air oren.
Mak awwak baik sangat! hihihi..


Set Hotel Amenities.
Gigih haa,, PArtimer kita siap kan 1700 set. 
Jom order!
Dahlah cantik wangi plak tuuu


550 Honey in Jar for Sheeka dr Singapore :)


650 Cookies Wrap in Net for Zul & FAra
Yg ni pun lawa.
order 500 ke atas leh dapat special price tau..



1200 pillow box with TAsbih & Chocolate.
Thank u Azie.
Costumer puas hati Alhamdulillah :)


Honey in Jar 60ml 
for Fuad & Farah.
Comelkan siap bag lagi.. 

Alhamdulillah dah selamat anita pd costumer.
Nextttt mari kita berperang lagi.
.
Jangan risau mari serahkan bab doorgift pada kami.


500 cookies in pack RM 1 


800 Set Doorgift Cookies in jar Set with Chocolate & Bag
Thank u Eira dr Kluang.

 150 Honey in jar with top cloth n tag.
Comel kan ? :)


1800 Set Hotel Amenitie







1200 pcs chocolate bar for Syamimi


650 pcs Chocolate for Zura




1200 pcs Honey in jar.
Ready dah nak anta...





1000 pcs Chocolate bar with baby blue LAce design.
Thank u Hazwani.
SUka dia dpt coklat comel ni.. :)




Jom delivery pd Costumer :)

450 pcs Chocolate bar costumized with LAce design



1600 Cookies in Jar wrap with net
Thank u Miza & Zairian



550 pcs set single box cupcakes
Dah selamat hantar ke Nilai, N9



Hotel Set Amenities utk Pn Hajah 
Thank u sis order

DANNN

Here some testimony yg hakak sempat save.
Alhamdulillah semua puas hati.. 
Akk pun lega.. :))




Terima kasih semua sebab order dan 
support kami.
.
HAaaaaa mana yg nak order utk event 
JAN hingga JUNE 2017 tu dah boleh sangat dah order.
Jangan order last minit ye sbb kalau production dah closing kita tak dpt nk terima order lg dah.
.
OK 
Dengan pantas Whatsapp kami
0197481004 /0177680928
utk order on 24 hours!
.
XOXO