Wednesday, June 20, 2018

Exclusive Set Just For You


Assalamualaikum semua ツ



Kali ni Kak Moon nak share doorgift yg confirm puas hati dan berbaloi untuk ualls.
Gift kali ni dah ramai customer dan alhamdulillah berpuas hati.

Set Cookies Jar & Chocolate Bar
Cookies ada 11 pcs.
Saiz coklat 12x3cm
Design yang pasti boleh custom nama pengantin dan kita ada beratus design untuk di pilih.
Bag Organza pun custom colour. Insyaallah boleh follow tema ualls.

Harga Normal
RM 4.50
Sekarang kita bagi harga offer
RM 3.90







Kalau sis berminat jom wasap Kak Moon cepat-cepat. Kita dah bukak order sampai tahun depan.

0187604530 @ 0197481004

Love,
Kak Moon

Monday, June 11, 2018

Zip Lock Cookies

Hai dan Assalamualaikum semua !
Harini Kak Moon nak share packaging baru yang super simple, berbaloi & yang pasti mampu milik.

Masih mengekalkan ciri-ciri custom nama pengantin dan kita ada beratus design template untuk sticker.

Introducing
ZIP LOCK COOKIES


Dalam ada 7 pcs choc chips.
Untuk 100 - 700 pcs harga RM 1.50
701 pcs ke atas Kak Moon bagi RM 1.40

Sekarang orang bagi goodies simple-simple je sis. Tapi kalini bukan je simple harga pun berbaloi dan cantik ada design sticker lagi !



Kalau berminat jom wassap Kak Moon segera 

0187604530 atau 0197481004

Love,
xoxo
Kak Moon 

Tuesday, March 27, 2018

Cookies Box Favourite Order Customer !!

Hai.. Assalamualaikum followers Kak Moon ツ
Harini Kak Moon nak share satu lagi doorgift yang menjadi favourite customer.

Bukan sedap je cookies ni tapi kotaknya yang comel dan sangat sesuai untuk segala jenis majlis yang sis nak anjurkan. Tak kira lah Birthday Party, Majlis Aqiqah, Baby Shower, Majlis Pertunangan dan juga Majlis Perkahwinan.


Inilah dia Cookies Box (6pcs)
Ukuran kotak 7x6cm

Harga RM 1.90
termasuk ribbon dan design sticker.
Kita ada sediakan template design untuk sis pilih design pilihan hati sis.

Jom cuci mata order-order customer Kak Moon..


 








 
Haaaa.. Macam mana ? Simple dan cantiksss kan ?
Apalagi jangan tunggu lama-lama. Jom order dengan Kak Moon. 
Whatsapp Kak Moon untuk apa-apa pertanyaan insyaallah Kak Moon jawab dengan pantas.
Kita dah bukak order sampai hujung tahun boleh je sis nak booking dlu.

0187604530 atau 0197481004

Love,
xoxo
Kak Moon 


Wednesday, March 21, 2018

Sejadah Box

Assalamualaikum dan Hi semuaaa ツ
Harini Kak Moon nak share satu lagi Hot Selling item kami..
Yang confirm setiap bulan akan ada orang order item ni. So far tak pernah lagi putus order..

Ini lah dia Sejadah Box Kak Moon yang menjadi kegemaran customer.



Sesuai untuk Majlis Kesyukuran, Doa Selamat, Aqiqah, Yassin & Tahlil dan juga cenderahati VIP untuk Majlis Perkahwinan.

Sejadah Baldu yang tebal ni sangatlah berkualiti Kak Moon pilihkan untuk sis semua. 
Colour random ya ツ


Size 35x35 cm


Size 58x35 cm


Jom kita tengok order-order customer Kak Moon yang dah terima doorgift mereka dengan bahagianyaaa

  







Haaa macam mana sis tertawan tak ?
Ribbon sis boleh pilih warna ikut warna tema sis dan Sticker kita bagi template design sis boleh pilih design yang sis suka.

Yang lagi best harga termasuk RIBBON dan STICKER.

Harga untuk Sejadah Box

Size 35x35cm RM 5.50
Kita bagi harga Offer RM 4.50

Untuk Size 58x35cm pula RM 6.50
Kita bagi harga Offer RM 5.50

Haaa.. berbaloi-baloi tak harga ? Sis dah tak perlu susah-susah cari kotak, sejadah, ribbon.. Banyak kerjakan... Takpe biar Kak Moon tolong sis memudahkan kerja sis.

Berminat nak order jom terjah Kak Moon kat whatsapp. Don't Worry.. Nak tanya dulu je pun tak pe. Kak Moon layan jugak. Dah jom kita jumpa kat whatsapp ya 

0187604530 atau 0197481004

Love,
xoxo
Kak Moon 


Tuesday, March 20, 2018

Honey Box Readymade

Salam..
Kali ni Kak Moon nak update doorgift packaging baru yang tersaaaangatlah sweet
dan yang penting JIMATTTT !!

Honeybox Readymade ni jugak minimum order Kak Moon bagi 100 pcs untuk sis semua yang nak merasa Honeybox Readymade tanpa perlu order 500 pcs ke atas macam Honeybox Customade.

Honeybox Readymade ni jugak sesuai untuk semua jenis majlis, antaranya Majlis Aqiqah dan Kenduri Kesyukuran, Birthday Party lagi-lagi Majlis Perkahwinan dan ia juga sesuai untuk semua tetamu sis tanpa mengira kaum, agama dan bangsa. WHO DOESNT LOVE HONEYY ? hehehe

Masih mengekalkan ciri-cirinya yang exclusive, sweet dan customade sis boleh pilih design tag dan warna top cloth mengikut warna tema majlis sis ! Haaa best ke best ???

Jom cekedot antara order-order customer yang Kak Moon dah settlekan dan hasilnya sangat gojes okehhh






Haaaa macam mana ? Menarik tak ? Cantik kan ?

Harga yang memang best Kak Moon bagi sis semua hanyalah
RM 4.90 jeee

Apalagi jom order untuk hari bahagia sis nanti. 
Kita dah open order sampai Disember 2018 tau sis.

Kalau order banyak of course la boleh diskaun lagi.
.
Jangan lengah-lengah nak order boleh terus Whatsapp kami..
018-7604530 atau 019-7481004

Love,
xoxo
Kak Moon


Wednesday, February 14, 2018

Honey Jar in Glitter Box

Salam Hi our beloved customer.
.

Kami nak update our Honey Jars with Box Glitter.
Memangla di akuai oleh customer box ni sangat Cantik!
.
Jom kita tgk previous order untuk customer kita
.


.
Honey Jar dalam Glitter Box ni 
Rm 4.50 je sis.
.
Memanglah tersangat cantik. Tetamu daoat berbunga-bunga hati gitteww..
,.
Kalau order banyak of course la boleh diskaun lagi.
.
Jangan lengah-lengah nak order boleh terus Whatsapp kami..
019-7481004 atau 018-7604530
.
Kami dah open order untuk slot dr April hingga December 2018 tau sis.
Cepat-cepat Whatsapp kami :D
.
Thank You!

Wednesday, January 3, 2018

SELAMAT TAHUN BARU 2018 dari TEAM MOONS

SALAM SEMUA FOLLOWERS KAMI :)

Kami di Team Moons nak ucap Selamat Tahun Baru 2018.
Terima Kasih korang sebab setia follow dan order dari kami sejak tahun 2010 lagi.
Pejam celik dah 8 tahun kami beroperasi. 
.
Alhamdulillah syukurr..
Team Moons tahun 2017 telah lebarkan sayap penghantaran ke 
Singapura dan juga Brunei dan of course ke seluruh Malaysia!
,
Insyallah doakan kami dapat menambah baik servis serta produk dan juga dapat bantu ramai customer berikan yang terbaik.
.
Semoga segala yang kita usahakan terus success dan
beroleh keberkatan.
.
untuk segala order boleh terus Whatsapp hotline number 
customer service kami:

018-7604530 atau 019-7481004

Thank You semuaaa...
Terus support kami ya