Sunday, July 24, 2016

Previous Order Doorgift Costumer

Salam.

Dah lama kami tak bersiaraan. Hehe.
Al MAklumlah bz bebenor memanjang.
Ini ada sikit update dr kami.
Gambar yg sempat kami snap tapi kebanyakkan mmg tak sempat snap.. ;P
Sebab barang siap je terus delivery or costumer pickup.
....
Yang penting open booking doorgift boleh dibuat seperti biasa.

Whatsapp/SMS : 
+60107060811 (Munirah)
 for KL, Selangor (Add +6 infront to detect whatsapp) 
atau
0197481004 or 0177680928 -Nadia (JOHOR, Melaka & Other area) 

1500 SET cookies in jar selamat delivery ke
Nilai Impian.


1200pcs Honey in Jar selamat sampai ke Singapore.


300 pcs Honey in Jar delivery ke Taman Pasir Putih


200 pcs Cookies in Jar for Sue & Dhan


200 set Hotel amenities Set utk Nadiah & Fadlih


Chocolate Bar Costumade for Hazwani



Haaa awak tengok doorgift menimbun2 wak kami nak pergi delivery.
yang penting semuaaaa dah selamat hantar.
Alhamdulillah..

Apelagi jom booking order Doorgift Murah dari kami 

Whatsapp/SMS : 
+60107060811 (Munirah)
 for KL, Selangor (Add +6 infront to detect whatsapp) 
atau
0197481004 or 0177680928 -Nadia (JOHOR, Melaka & Other area) 


Nanti kami update lagi yerr.
Thanks for scroll down and read.

Xoxo



Order Doorgift Murah 2016 Costumer

Salam.

Dah lama kami tak bersiaraan. Hehe.
Al MAklumlah bz bebenor memanjang.
Ini ada sikit update dr kami.
Gambar yg sempat kami snap tapi kebanyakkan mmg tak sempat snap.. ;P
Sebab barang siap je terus delivery or costumer pickup.
....
Yang penting open booking doorgift boleh dibuat seperti biasa.

Whatsapp/SMS : 
+60107060811 (Munirah)
 for KL, Selangor (Add +6 infront to detect whatsapp) 
atau
0197481004 or 0177680928 -Nadia (JOHOR, Melaka & Other area) 

1500 SET cookies in jar selamat delivery ke
Nilai Impian.


1200pcs Honey in Jar selamat sampai ke Singapore.


300 pcs Honey in Jar delivery ke Taman Pasir Putih


200 pcs Cookies in Jar for Sue & Dhan


200 set Hotel amenities Set utk Nadiah & Fadlih


Chocolate Bar Costumade for Hazwani



Haaa awak tengok doorgift menimbun2 wak kami nak pergi delivery.
yang penting semuaaaa dah selamat hantar.
Alhamdulillah..

Apelagi jom booking order Doorgift Murah dari kami 

Whatsapp/SMS : 
+60107060811 (Munirah)
 for KL, Selangor (Add +6 infront to detect whatsapp) 
atau
0197481004 or 0177680928 -Nadia (JOHOR, Melaka & Other area) 


Nanti kami update lagi yerr.
Thanks for scroll down and read.

Xoxo



Friday, January 15, 2016

Set Air Seamaster 0.23ml + Chocolate Bar + Bags Organza

Salam untuk semua costumer kami,

Ramaii yang mencari air seamaster yang memang comel ni kan.
Air Mineral Water Seamaster 0.23liter / 230ml botol kecil comel yg boleh dibuat as doorgift majlis perkahwinan atau sebarang majlis.



Costumer dari Negeri Johor ,Melaka, Pahang
 boleh dptkan air mineral water Seamaster 0.23liter / 230ml
dari kami siap dengan sticker atau tanpa sticker.

Kami buat dalam bentuk set dengan harga yang sangat berbaloi!

SET AIR SEAMASTER 0.230mL + CHOCOLATE COSTUMADE + BAGS ORGANZA
RM 2.50 sahaja!
Siap sticker dan FREE DESIGN!
Anda boleh terus whatsapp kami utk dapatkan harga yang lebih murah untuk kuantiti yang banyak!

Air mineral ni sesuai untuk Majlis-majlis dan juga hotel.







Untuk details harga dan juga delivery boleh Whatsapp/sms:

+60197481004 (jb)

Penghantaran melalui courier atau delivery (delivery area Johor Bahru)
Cas penghantaran bergantung pada kuantiti.
Jom orderrr!!!

+60107060811(kl)
Thank u.
:D

klik sini

COOKIES IN JAR SET DOORGIFT MURAH SANGAT!!

📣
DOORGIFT BAJET DAN MURAH KEMBALI LAGI
📣
Mana nak dapat MURAH mcm ni sayang oii!!! 
📣


Tengok barang harga semua naik? Tapi kami boleh bagi harga promosi lagi ni!
KAMI NAK OFFER----> 

RM 3.50 sahaja!

COOKIES JAR(10pcs)
CHOCOLATE BAR COSTUMADE
BAGS



Ya, kami boleh design dan ikut tema majlis anda! 
Boleh ikut TEMA MAJLIS dan BOLEH POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA!
👉
 CANTIK?? DAH TENTUUU
👉
 MURAH?? OFKOSS LAAA
👉
 DAH TENTUNYA BERBALOI-BALOI!!!

Minimum order 50 set.
Tak payah dah pening-pening nak cari doorgift, nak printing lagi, nak design lagi. Semua boleh serahkan pada kami!!
Cepat! Budget! Senang!
Cepat contact kitaorang selagi ada promosi harga bajet ni!
Ada tak sedara mara,kawan kawan,adik beradik sepupu sepapat
yang nak buat majlis kawen, tunang, aqiqah dalam masa terdekat ni??
Kalau ada cuba tag nama semua2 kat sini..
Benda baik eloklah pakat share yee..
Jom Whatsapp
017-7680928
017-7680928
017-7680928

JANGAN LUPE WHATSAPP KAMI CEPAT2!!!

Thursday, January 7, 2016

Personalized Chocolate Bar



Assalamualaikum semua, 
Tahun 2016 sudah kan. Untuk tahun  ini, alhamdulillah bisnes makin bertambah baik. 

Bagi yang mahu lagi doorgift exclusive tercantik, ada beberapa gambar personalized
chocolate bar yang mahu saya kongsikan. 

2000pcs ke bawah : 80sen
2001pcs keatas : 70sen

Boleh whatsapp ke

+60107060811 (munirah) untuk  kl, selangor, other area
+60177680928/ +60197481004 (Nadia) untuk jb, melaka



 boleh refer page : Doorgift Chocolate Bar Customade
atau


Tuesday, November 17, 2015

Doorgift Amenities Set: Malam Anugerah Petronas 2015

Assalamualaikum.

Alhamdulillah.

Kami nak ucap terima kasih banyak-banyak pada costumer yang order.
nampaknya order untuk November, December dan January begitu kencang seperti taufan.
Wahh,, haha,, Takpe mana2 yang nak order tu boleh lagi contact kami.
Tapi kena tanya admin dulu jangan esok nak majlis baru hakak nak order.
Demam kite cmtu tau. Hihi..

Ok. Kali ni kami nak update prevoius order dr Corporate Costumer Petronas 
dan dari costumer di Sabah.

DOORGIFT AMENITIES SET

Jom layan gambar jap..










 Alhamdulillahhh dah selamat pun delivery ke Kuantan, Pahang,.,

Ni pula order Doorgift amenities set dari Costumer ke Kota Kinabalu, Sabah.




dan apa dia kata?

Alhamdulillah. She satisfied!

Thank u so much Zana for order.

Korang pun nak order jugak?
Boleh segera Whatsapp 019-7481004 atau 0177680928 atau +6010-7060811.

Jangan lengah2 dengan pantas whatsapp kami sebelum schedule kami penuh. Heheehe..
Kitaorang tunggu ni. 

Ok . Jumpa next entry. 
Tata,
Assalam




Friday, October 23, 2015

Doorgift Cookies in Jar 1000 pcs

Assalamualaikum..

Here some update.
Alhamdulillah dah selamat hantar cookies in jar 1000 bottles pada
kak Rusmimah di Paroi Negeri Sembilan.

dan Alhamdulillah costumer kami puas hati dan dapat feedback yg baik drnya.

Jom tengok photos previous order:




Cookies 12pcs with Ribbon & Sticker.

Cantik dan Exclusive kan?
Hanya RM 3.30 per jar!

Cuba request dari kami harga utk Quantity yg banyak, mana tau boleh dpt harga lagi murah. :)

Berminat boleh Whatsapp:
0197481004 /0177680928

Thank U.